W branży piekarniczej efektywność energetyczna jest kluczowym czynnikiem wpływającym na koszty operacyjne. Nasze najnowsze studium przypadku pokazuje, jak przejście na…
Technologia termoolejowa funkcjonuje na rynku piekarniczym już od kilkudziesięciu lat. Jej coraz większa popularność najlepiej świadczy o niewątpliwych korzyściach płynących…
Jak już zdążyliśmy się przekonać technologia termoolejowa daje znaczną przewagę w zakresie oszczędności energii jak również jakości wypiekanych produktów w…
Każdy kto kiedykolwiek miał styczność z piecami wykorzystującymi technologię termoolejową musi przyznać, że wypieki prowadzone na tych urządzeniach charakteryzują się…
Wybór odpowiedniego pieca piekarniczego nie tylko wpłynie na możliwości produkcyjne zakładu, ale może znacząco zredukować koszty eksploatacyjne. A przecież koszty…
Czym jest technika wypieku oparta na termo-oleju? Technika wypieku z zastosowaniem termooleju bazuje w gruncie rzeczy na prostej zasadzie. Funkcjonuje…